Bezorging

Alles over de bezorging van je bestelling

LET OP:  Als gevolg van het coronavirus kan er extra drukte zijn bij ons, in de markt en bij onze toeleveranciers. Hierdoor kan het zijn dat producten een langere levertijd dan gebruikelijk hebben. We doen er alles aan om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Helaas hebben ook wij dit niet zelf in de hand, maar we vinden het wel belangrijk hier duidelijk over te communiceren. We hopen hiervoor op je begrip.

Bezorging

Boxsprings en matrassen kunnen binnen 4 weken worden bezorgd indien voorradig. Indien uw bestelling niet per post kan worden verzonden wordt u na de bestelling gebeld om een afspraak te maken alvorens de levering plaatsvindt.

Bezorg gebied

kosbedden bezorgt bestellingen in heel Nederland en België.

De levertijden in het Waddengebied kunnen afwijken van de levertijdsindicaties op de productpagina’s. De levertermijn in het Waddengebied kan daarom langer zijn dan op een productpagina wordt aangegeven.

 

Montage / zelfbouw

We monteren alleen de producten die bezorgd worden door de bezorgservice van kosbedden. Onze deskundige monteurs zetten je aankoop zorgvuldig in elkaar op de plek die jij wenst. Monteer je je aankoop liever zelf? Dan zetten onze monteurs je producten alvast op de goede plaats. Zo hoef je zelf niet veel te tillen.

Op de Waddeneilanden wordt alleen bezorgd en niet gemonteerd. Texel is hierop een uitzondering, daar wordt wel bezorgd én gemonteerd.

Let op: 

  • Als de ondergrond niet vlak is, kunnen wij de stabiliteit van het product niet garanderen.
  • Onze bezorgers mogen geen gaten in je muren boren, maar ze kunnen je wél adviseren over de beste manier om het product goed te bevestigen.
  • Onze bezorgers mogen geen stopcontacten verleggen.
  • Het indelen van kasten kan op veel verschillende manieren. Daarom vragen wij je de legplanken zelf te monteren.
  • Zorg ervoor dat je je slaapkamer van tevoren hebt gemeten, zodat je zeker weet dat de gewenste producten passen. 

Verpakkingsmateriaal

Na het bezorgen en monteren nemen onze monteurs het verpakkingsmateriaal weer mee terug. Dit wordt vervolgens op milieuvriendelijke wijze gescheiden en verwerkt. Bij zelfbouworders laten wij de verpakking intact, zodat je deze eenvoudig kunt verplaatsen.