ACTIE! TWEE GRATIS Kussens

 

Deze actie is verlengd en loopt tot 31 december 2022!

 

Onze kussens zorgen voor een goede nachtrust. Omdat kwaliteit van slapen bij ons hoog op de prioriteitenlijst staat, willen wij u nu tijdelijk twéé kussens naar keuze aanbieden bij de aanschaf van één van onze Boxsprings. Ook nemen wij gratis uw oude bed, boxspring of matras mee. Maak uw keuze bij het configureren van uw nieuwe boxspring.

Voorwaarden:

  • U heeft één van onze Boxsprings tussen 1 juli en 31 december 2022 via Kosbedden.nl gekocht.
  • Uw Boxspring bestelling wordt eerst door onze financiële afdeling geverifieerd. Zodra de betaling in goede orde is ontvangen, neemt onze afdeling klantenservice contact met u op om een aflever afspraak te maken. Zij zullen u dan ook direct naar uw twee gratis kussens keuze vragen. Indien gewenst is het dan ook direct mogelijk om u zich telefonisch door onze medewerker te laten adviseren om zo een juiste keuze te kunnen maken en eventueel andere vragen direct te beantwoorden. Wanneer u hierna toch meer tijd nodig heeft kunt een keuzen te maken, kunt u tot 24 uur voor het afleverdatum van uw Boxspring, om uw keuze naar ons mailen (info@kosbedden.nl) of bellen (contactpagina)*. Wij vragen u vriendelijk om hier dan ook uw bestel of factuurnummer hierbij te vermelden. Wij willen milieubewuster zijn door de levering van beide producten zoveel als mogelijk te combineren en daarmee onze CO2-uitstoot aanzienlijk te verminderen.
  • U kunt tot 24 uur voor het afleverdatum van uw Boxspring, uw keuze van de twee gratis kussens wijzigen. Wij verzoeken u in dit geval dan vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij de juiste kussens voor u kunnen meenemen*.
  • Het is na levering van de kussens, helaas niet meer mogelijk om te ruilen. Indien u toch niet tevreden bent met de keuze of kwaliteit van de kussens, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen o.v.v. uw bestel of factuurnummer. Wij gaan dan ons uiterste best doen om u zoveel als mogelijk tegemoet te komen.
 

* Het kan helaas gebeuren dat het door u gekozen kussen op dat moment niet op voorraad is. Wij gaan ons uiterste best doen om de gewenste kussen na te leveren of een alternatief aan te bieden.


Overzicht van onze Boxsprings