Gemak dient de mens, wij begrijpen dat als geen ander. Vandaar dat wij tegenwoordig ook de volgende dienst aanbieden.

Kosbedden kan vanaf nu ook uw oude bed afvoeren. Op het moment dat wij uw nieuwe slaapsysteem of boxspring komen leveren, dan kan uw oude matras of bed direct afgevoerd worden. Wij hanteren al de scherpste prijzen van Nederland. Omdat wij ook de beste service willen verlenen, bieden wij u dit tegen kostprijs aan. Voor het afvoeren van een compleet bed met bodems en/of matrassen: € 30,–

Op deze manier heeft u geen zorgen op het moment dat uw nieuwe slaapsysteem geleverd wordt. Volledig zonder zorgen uw bed laten bezorgen dus.

Voordelig en nauwkeurig.

U begrijpt dat indien u alles zelf afvoert dit voor u voordeliger is. Maar hoe fijn is het als u zelf niet in de mogelijkheid bent omdat u te weinig tijd heeft, of de kracht of het vervoer niet heeft, dat wij dit voor u uit handen nemen. Onze ervaren monteurs demonteren uw oude slaapsysteem en voeren deze af. Vervolgens wordt uw nieuwe matras of boxspring netjes neergezet. Het enige wat u nog hoeft te doen is het bed opmaken en vervolgens te gaan genieten van uw nieuwe slaapsysteem. Neem eventueel contact met ons op voor meer informatie.

Fijn zou het zijn als u vooraf een foto van de oude slaapkamer kunt maken, zodat het makkelijker in te schatten is hoeveel er afgevoerd moet worden.